طراحی اختصاصی سایت
طراحی اختصاصی سایت یکی از انواع سایت میباشد که در آن طراحی و راهاندازی بنا به نیاز و خواسته مشتری انجام میشود. در دنیای دیجیتال امروز، وب سایت شما اغلب اولین نقطهی تماس با مشتریان بالقوه است. در طراحی سایتهای اختصاصی از کدهای آماده استفاده نمیشود و برنامه نویسی بصورت منحصر به فرد و یونیک برای مشتری انجام میگردد. از همین رو محدودیت طراحی در این دسته از سایت ها وجود ندارد. این نوع طراحی سایت بیشتر برای مجموعههایی مناسب است که میخواهند با قدرت بیشتری تمایز خود با رقبایشان را به کاربران سایت نشان دهند.
مزایای طراحی سایت اختصاصی
برنامه نویسی اصولی سایت
یکی از مزایای طراحی سایت کدنویسی اصولی میباشد، استفاده از کدهای کمتر و در نتیجه افزایش سرعت و عملکرد سایت است.
امکان تغییرات دلخواه
بدون هیچگونه محدودیتی میتوان به سایت امکانات جدیدی اضافه کرد و با این شیوه بر میزان جذابیت سایت برای کاربران افزود.
طراحی گرافیکی اختصاصی
در این نوع از سایتها، قالب و چیدمان سایت بصورت دلخواه خواهد بود و کاملا میتوان آن را متناسب با کسب و کار و نظر مشتری طراحی نمود.
امنیت بالا
تمام بخشهای سایت اختصاصی از پایه توسط طراح کدنویسی میشود. امنیت آن نسبت به سایر انواع طراحی سایتها بسیار بیشتر خواهد بود.
طراحی پنل مدیریت دلخواه
کاربردی بودن پنل، راحتی کار با آن، نحوه قرارگرفتن منوها، ایجاد دسترسی های مختلف برای افراد شرکت و ... از جمله ویژگیهای این مورد است.
سرعت بسیار بالا
هنگام طراحی سایت اختصاصی ، با استفاده از کد نویسی های بهینه و استاندارد، سرعت بارگذاری یا لود شدن صفحات افزایش قابل توجهی مییابد.
بهینه سازی آسان
بهینه سازی در این نوع وب سایت ها از اهمیت بالایی برخوردار است که این موضوع به خودی خود باعث افزایش نمره سئو سایت خواهد شد.
هزینه نگهداری و توسعه کم
یکی از مهم ترین قابلیت های سایت اختصاصی، در تقابل با سایر مکانیزم و سیستم های ارتقا پذیر، توسعه پذیری و ارتقا آسان با هزینه کم آن است.
مراحل طراحی اختصاصی سایت
- جلسه مشاوره با کارفرما ابتدا باید یک جلسه مشاوره با کارفرما برگزار گردد تا نیازهای ایشان بررسی و دیدگاه و خواسته وی از طراحی چنین سایتی مشخص شود. در این جلسه میبایست برآوردی از هزینه و زمان طراحی نیز به مشتری ارائه گردد تا او بتواند تصمیم خود را در خصوص سفارش سایت بگیرد. زیرا طراحی این دسته از سایتها به زمان و هزینه بیشتری نیاز دارد.
- امضای قرارداد همکاری توسط طرفیندر طی یک جلسه دیگر با کارفرما و مرور کلیه مطالب ، شرح کامل کل پروژه ، زمان تحویل دمو اولیه ، زمان تحویل کل پروژه و ... بررسی خواهد شد. سپس بعد از امضای قرارداد همکاری توسط طرفین شروع به طراحی قالب گرافیکی سایت خواهیم کرد.
- قالب گرافیکی سایتپس از مشخص شدن محل قرارگیری عناصر سایت، باید سایت را طراحی کنیم. در این مرحله با توجه به نوع کسبوکار اینترنتی و با استفاده از نرمافزارهای مخصوص رنگبندی و گرافیک سایت طراحی میشود. قالب کلی سایت و موارد اصلی مانند Header، ساختار منو، فوتر سایت و…نیز در این مرحله طراحی میشود.
- امکان تفییر و تایید نهایی قالبدر مرحله بعد مشتری میتواند تغییرات خود را بر روی سایت اعمال کند. این کار توسط طراح انجام میشود و تا جایی ادامه پیدا میکند که کارفرما تاییدیه نهایی را بدهد. حتی گاهی ممکن است مجبور به طراحی مجدد قالب سایت نیز باشیم.
- کدنویسی اختصاصیدر این مرحله هم تیم برنامه نویسی با توجه به صحبت هایی که در جلسات ابتدایی انجام میشود و همچنین نیاز سنجی مشتری شروع به کدنویسی بخش های مختلف سایت میکند و ارتباط بخشها و صفحات با هم را شکل میدهد. در این مرحله کدهای قالب اصلی و همچنین امکانات جانبی مانند فرمهای تماس با ما , نمایش آدرس روی نقشه، سبد خرید و درگاهای پرداخت و سایر امکانات سایت کدنویسی و اجرا می شود.
- مدیریت محتوادر این مرحله سایت به تیم سئو شرکت طراحی سایت تحویل داده می شود تا از نظر بهینه بودن سایت توسط موتورهای جستجو، بررسی و تحلیل کنند. چنانچه مشکلی در این بخش باشد به صورت یک چک لیست سئو تکنیکال به تیم برنامه نویسی ارائه داده می شود. بعد از رفع این مشکلات سایت آماده تحویل به مشتری است.
- آموزشهای لازم به کارفرما سپس باید آموزشهای لازم به کارفرما برای آشنایی کامل با سایت ، پنل مدیریت ، پنل کاربران ، ایجاد محتوای جدید و تغییرات جزئی در سایت و ... ارائه گردد و مستندات و داکیومنت های لازم خدمت وی ارسال میگردد .
- تحویل سایت به مشتریدر این مرحله با مشتری یک جلسه جهت تحویل و ارائه سایت گذاشته می شود و سایت با اطلاعات ورود به پنل مدیریت در اختیار مشتری قرار می گیرد. در این مرحله از طراحی سایت به همکاری مشتری نیاز است. چرا که مشتری باید تمام قسمت های سایتی که تحویل می گیرد را بررسی نموده و سپس تایید نهایی را جهت تکمیل سایت ارائه دهد.