گوگل الگوریتم های فراوانی برای تعیین ارزشمند بودن محتوای وب سایت ها جهت نمایش بهترین نتایج جستجوی کاربران دارد. الگوریتم گوگل EAT در دستورالعمل های ارزیابی کیفیت جستجوی گوگل و میزان ارزشمند بودن محتوا گنجانده شده است . در این مقاله علاوه بر معرفی اینکه الگوریتم گوگل EAT چیست و چه کاربردی دارد , سعی شده است به تکنیک هایی جهت افزایش کیفیت محتوای وب سایت ها نیز اشاره شود.
الگوریتم گوگل EAT چیست؟
الگوریتم EAT (Expertise, Authority, Trustworthiness) یکی از الگوریتمهای موتور جستجوی گوگل است که به منظور ارزیابی کیفیت صفحات وب و محتواها استفاده میشود. ویژگی اصلی این الگوریتم به تمرکز بر خبرگی، اعتبار و قابلیت اعتماد سایتها و نویسندگان آنها میباشد زیرا گوگل سعی میکند صفحات وبی که توسط افرادی با تجربه، متخصص و قابل اعتماد ایجاد شدهاند را در نتایج جستجو بالاتر نمایش دهد.
الگوریتم گوگل EAT مخفف چیست؟
این الگوریتم دارای اصول سه گانه گوگل برای تولید محتوای با کیفیت است که با مخفف E-A-T شناخته می شوند. در ادامه به توضیح این سه اصول میپردازیم:
- تخصص (Expertise):
واژه تخصص به این معنی است که مطلب شما باید به صورت صحیح , مفید و توسط افراد متخصص آماده شده باشد . شما باید درک درستی از دانش سایت و مخاطبان خود داشته باشید. تولید کنندگان محتوا نیز باید بتوانند در حوزههای مرتبط دانش و تخصص کافی و قابل اثبات و همچنین بیان قابل فهم داشته باشند، تا بتوان به کسب و کار آنها به عنوان یک منبع موثق، بادانش و قابل اتکا نگاه کرد.
- معتبر بودن (Authoritativeness):
معتبر بودن به این معناست که با ایجاد مطالب مستند و معتبر و جلوگیری از ایجاد محتواهای کپی و غیر قابل استناد همواره احساس امنیت را در کاربران ایجاد کنیم تا شما را به عنوان یک مرجع معتبر و موثق بشناسند.
- اعتماد (TRUSTWORTHINESS):
گوگل همواره به اعتماد یک سایت اهمیت زیادی میدهد زیرا همواره دنبال این است که بررسی کند افرادی که وارد سایت شما شده اند تا چه اندازه به سایت شما اعتماد کرده اند و نیازهایشان به طور کامل مرتفع شده است. همانطور که میدانید جلب اعتماد گوگل کار آسانی نیست , لذا رعایت نکاتی مانند : ذکر توضیحات واقعی محصولات و درج تصاویرشان در سایتهای فروشگاهی , درج گواهینامهها، افتخارات و جوایز کسب شده , شرایط و قوانین و … به اعتماد پذیری گوگل کمک شایانی میکند.
تاکید الگوریتم گوگل EAT بر چه سایتهایی است؟
اگر سایت شما در رابطه با امور مالی و اطلاعات حقوقی , دارایی و سرمایه گذاری , سلامت و پزشکی باشد گوگل آن ها را به عنوان YMYL شناسایی میکند. واژه YMYL مخفف عبارت your money your life است که برای سایت هایی استفاده میشود که با اموال و جان مردم سر و کار دارند. در این حوزهها، ارائه اطلاعات نادرست و ناقص میتواند به خطر سلامت و امنیت کاربران بیافتد. بنابراین، گوگل با معیارهای EAT سعی میکند به کاربران خود محتواهایی با تخصص، اعتبار و قابل اعتماد ارائه دهد.
مطالعه مقاله الگوریتم اسپم برین نیز میتواند برای شما مفید باشد.
ترفندهای بهبود الگوریتم گوگل EAT چیست؟
برای بهبود EAT صفحات وب خود، در نظر داشتن موارد زیر میتواند کمک کند:
- ارائه محتوای با کیفیت و معتبر از منابع قابل اعتماد
- به روز رسانی محتواها
- به روز رسانی سایت در برابر الگوریتم های گوگل
- استفاده از گواهی SSL
- نوشتن اطلاعات کامل در صفحات درباره ما و تماس با ما
- نمایش صفحات قوانین سایت به صورت دقیق
- نمایش نمونه کارها، محصولات , دستاوردها , جوایز و افتخارات
- ذکر دقیق آدرس، شماره تلفن محل کسب و کار
- معرفی تیم همکاران همراه با عکس و بیوگرافی
- ایجاد بک لینک های قوی
- ساختار سایت ساده و قابل فهم
- درج اینفوگرافیک، ویدیو و پادکست مرتبط
- ارزش قائل شدن برای مشتری از طریق بازگو کردن نظرات , شرایط پرداخت هزینه , دریافت کالا و ضمانت بازگشت وجه
- استفاده از از HTTPS جهت نمایش امنیت سایت
- پاسخ دهی به نیاز کاربران
تفاوت الگوریتم EAT با EEAT در چیست؟
تفاوت اصلی الگوریتمهای EAT و EEAT در یک فاکتور کلیدی E به معنای Experience یا تجربه است. در سال ۲۰۲۲، گوگل یک فاکتور دیگر را به این مجموعه اضافه کرد و الگوریتم EEAT را معرفی کرد. این تغییر نشان میدهد که گوگل به دنبال صفحاتی است که توسط افرادی با تجربه دست اول در مورد موضوع مورد بحث نوشته شده باشند.
چرا الگوریتم گوگل EAT انقدر مهم است؟
در این مقاله از روناک سایت به شما گفتیم که الگوریتم گوگل EAT چیست و چه تاثیری بر سئو دارد. این نکته را توجه داشته باشید که E-A-T از نظر فنی یک عامل رتبه بندی نیست، اما می تواند بر رتبه محتوای شما تأثیر بگذارد. به طور کلی، هدف گوگل از الگوریتم EAT این است که صفحات وبی که توسط افراد و منابع قابل اعتماد ایجاد شدهاند را ارجحیت داده و از ارائه محتواهای ناقص، نادرست یا غیر قابل اعتماد جلوگیری کند.
بدون دیدگاه